4.16.2013
 
Kuna tahvelarvutid on leidnud järjest rohkem kasutusalasi on viimaks need jõudnud ka mänguriteni.
Razer Edge Gaming Tablet on nii võimas, et suudab isegi mängida viimaseid DirectX10-ga PC mänge! Razer'i tahvel on tunduvalt suurem kui teised ja tunduvalt kallim, kuid sellel on tunduvalt rohkem võimsust!

Razer Edge Gaming Tablet
Razer Edge Pro Gaming Tablet
EKRAAN
10.1" IPS (1366x768) w/ Multitouch
10.1" IPS (1366x768) w/ Multitouch
CPU
Intel Core i5 Dual Core Base 1.7GHz / Turbo 2.6GHz
Intel Core i7 Dual Core Base 1.9GHz / Turbo 3.0GHz
GPU
Intel HD4000 & NVIDIA GT 640M LE 1GB DDR3
Intel HD4000 & NVIDIA GT 640M LE 2GB DDR3
RAM
4GB (2x2GB) DDR3 @ 1600MHz
4GB (2x4GB) DDR3 @ 1600MHz
MÄLU
64GB SSD (SATA-III)
128/256GB SSD (SATA-III)
HIND
$999.99
$1,299.99 / $1,449.99
GamePad Controller
Nagu andmetest näha on siis tegemist on väga võimas tahvelarvutiga. Razer Edge on täiesti piisav, et mängida pea kõiki PC mänge! Edge on nagu kaasaskantav PC mis jookseb Microsoft Windows 8 operatsioonisüsteemiga. Kuna kõiki mänge ei ole võimalik mängida ainult puutetundliku ekraaniga võib mänguril vaja minna paari abivahendit.
Näiteks on võimalik lisaks osta Dock millel on olemas kõik vajaminevad väljundid (HDMI jne). Lisana saab veel ka osta GamePad Controlleri ja klaviatuuriga docki. Suur miinus Razer Edge'i juures just see ongi, et kõik lisad on vaja juurde osta. Klaviatuuriga dock maksab $200, GamePad Controller $250 ja Docking Station $100. 
Keyboard Dock
Arvestades eda, et Docking Station on kõige odavam lisa siis pakub see kõige rohke mmugavust ja kasu. Sellega on mugav tahvelarvutit laadida lisaks on sellel palju väljundeid nagu: 3 USB porti, HDMI väljund, 2,5mm heli sisend ja väljund tahvlil endal on ainult üks USB port ja 3,5mm heli väljund. 
Kokkuvõtvalt võib öelda, et tegemist on väga võimsa tahvelarvutiga. Mis suudab ära rahuldada ka kõige nõudlikuma mänguri soovid. Miinuskes on ainult kallis hind mis tuleb maksta.
  
4.12.2013

Väike ülevaade aprilli kuus ilmuvatest mängudest

 9. Aprill: Age of Empires HD Edition - Võimalik mängida kõiki singelplayer osi nii Age of Kings'i kui ka The Conquerors lisast. Valida saab 18 erineva tsivilisatsiooni vahel. Võimalik mängida võrgus koos oma Steam'i sõpradega!

10. Aprill: Age of Wushu - Tasuta võitluskunsti MMORPG mäng. Mängu tegevus toimub iidses Hiinas kus mängija saab kogeda enam kui 2000 aastat vanu Wuxia traditsioone.

ShootMania Storm - Multiplayer FPS mäng mida saab mängida võrgus. Mäng toob teieni kiire loomulise võrgu lahingu rikkaliku fantaasiamaailmaga.

19. Aprill: God Mode - Kiiksuga mäng Kreeka mütoloogiast ja elust peale surma. Mängija on jumala järglane, kes on  Olümpuse mäeld Hadese poolt minema saadetud. Et pääseda igavesest piinas allilmas peab mängija võitlema allilma deemonitega ja lahendama Hadese mõistatuse.

23. Aprill: Star Trek: The Game - Digital Extremes on Star Treki mängu loonud juba kolm aastat. Mäng pakub rohkelt actionit. Kirk ja Spock töötavad koos, et peatada legendaarne vanelane, kes tahab vallutada galaktikat. Esimest korda on mängijatel võimalik mängida co-op'i Kirki ja Spockina!

Dead Island Riptide - Banois ellujäänud arvavad, et nad on suutnud põgeneda paradiisi saare terrorist ja on pääsenud paradiisi apokalüpsisest. Just nüüd on nende õnn pöördunud. Natuke peale seda kui lahingus karastanud meeskond on maandunud oma helikopteriga sõja laevale hakkab pihta torm. Järsku leiab meeskond ennast oma elueest võitlemas, et pääaseda uppumisest.

30. Aprill: Zero Clash II - Ghati seiklused jätkuvad, kes ikka ja jälle puutub kokku nii uute kui vanade konfliktidega. Järjeloos on väga suur avastatav keskkond ja hulk RPG elemente ning uuendatud käsivõitlus.