4.11.2013
Juba siis kui EA valiti üheks firmaks, kes kandideerib halvimaks firmaks Ameerikas oli kindel, et taaskord tuleb võit ära. EA on valitud juba teist korda järjest Ameerika halvimaks firmaks. EA konkurentideks olid Bank of America (teine koht), Ticketmaster (kolmas koht) ja Comcast (neljas koht).

Kuid kas see valik oli ikka õige? Kas EA on ikka Ameerika halvim firma ja seda teist aastat järjest?
Vastus on EI. Tehniliselt on Ameerikas tosin teist firmat, kes on palju halvemad kui EA. Paljud teised firmad põhjustavad inimestele rohkem kahju kui seda teeb EA. Consumer'i loodud küsitlus aga seda ei näita. Consumeri'i loodud küsitlus näitab lihtsalt seda kui väga üks firma lihtsalt interneti vihale ajanud on. 

EA kogus kogu hääletusel antud häältest 78%! Põhjus miks see nii on peitub selles, et internetis pole teisi komuune, kus inimesed kaebaksid selle üle kui palju kahju on teinud Bank of America, Ticketmaster või Comcast. Samas kui mängurite komuune on kordades rohkem siis on raske oodata teistsugust tulemust. 

Peter Moore
Mida arvab EA ise sellest, et nad on teist aastat järjest Ameerika halvim firma? Kogu selle peale küsis Peter Moore: "Kas me ikka oleme Ameerika halvim firma? Me peame tõesti tunnistama, et me oleme teinud palju vigu. Siia alla kuulub näiteks serverite liiga varajane sulgemine, mängude loomine mis ei vasta ootustele, valesti loodud uus hinnasüsteem, ja SimCity väljalaske pidev muutmine. Me oleme mänguritele võlgu parema soorituse kui see."

Samuti väidab Moore, et EA võistles firmadega mis väärisid võitu palju rohkem kui videomängude tootja.

"Samasugune küsitlus tegi meist ka eelmine aasta halvima firma Ameerikas, me olime halvem firma kui näiteks firma, kes põhjustas ajaloo suurima õlilekke merre, laenu kriisi ja EA oli isegi halvem kui see, et pankade abipaketid pidi maksumaksja kinni maksma." Samuti ütleb Moore ka veel: "Väide, et me toetasime SOPA-t on vale, samuti ei meeldinud paljudele Mass Effect 3 lõpp."

Moore arvamus sellest, et EA on Ameerika halvim firma: "Me saame teha paremini. Me teeme paremini. Ma olen väga uhke selle firma üle, sellest firmas töötavate inimeste üle ning inimeste üle, kes mängivad selle firma tehtud mänge!"

Seega ei tasu võtta seda Ameerika halvima firma tiitlit liiga tõsiselt. Arvestades, et Ameerikas on palju teisi firmasi, kes tekitavad palju suuremaid probleeme ja kahjusi inimestele kui videomängude tootja.

Allikas: www.forbes.com


0 Kommentaari:

Post a Comment